Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar
ESP  |  CAT
Gestió completa de la seva infraestructura informàtica
Sector: Automoció / Automoviles

Síntesi: Múltiples projectes realitzats per a la modernització de la seva infraestructura tecnològica, VPN s entre seus de dades i veu, interconnexió com Mercedes-Benz, Windows Server i Exchange etc.

De la mateixa manera, administració, manteniment dels seus servidors i suport de help desk als seus usuaris.Manteniment, Instal·lació i posada en marxa noves franquícies
Sector: Serveis / Suport logístic - disseny i impressió, etc ..

Síntesi: Distribució i Instal·lació franquícies de nova creació. Gestió i manteniment informàtic franquícies.
Gestió completa de la seva infraestructura informàtica
Sector: Advocats

Síntesi: Múltiples projectes realitzats per a la modernització de la seva infraestructura tecnològica Windows Server i Exchange. De la mateixa manera, administrem, realitzem tasques de manteniment i monitorització dels seus servidors i oferim suport de help desk als seus usuaris.
Migració de Windows Server i Exchange.
Sector: Comerç a l'engròs de productes alimentaris.

Síntesi: Migració de la infraestructura del servidor actiu principal Windows Server i del seu missatgeria exchange des de les versions 2002 a 2008 i 2010.

Posteriorment el seu departamente extern d'informàtica ens delegue el suport i manteniment complet dels seus servidors sobre situacions crítiques.

Disseny de la infraestructura per a les seves noves instal·lacions
Sector: Serveis / Transports internacionals - Emmagatzematge - Despatx de duanes

Síntesi: Estudi del cablejat de xarxa informàtica, així com dels servidors i equips reaprofitables per al'exercici de les noves funcions a realizae.

Implementació de tallafocs i potents antivirus i antispam.

Anàlisi inicial, suport, administració i manteniment de la seva xarxa
Sector: Salut / Perfumeria i Cosmètica (Fabricació a l'engròs)

Síntesi: Anàlisi i diagnòstic inicial que deriva en l'execució de les millores recomanades. Posteriorment el client té Ctrl360 de forma habitual per a nous projectes i el suport de la seva infraestructura informàtica.
Suport i manteniment de la xarxa Microsoft
Sector: Servicios / Abogado y Administrador de Fincas

Síntesi: Suport i manteniment a distància i presencial dels seus equips (llocs de treball) i servidors Microsoft, amb especial atenció al seu servei de missatgeria Exchange Server, suport de les seves aplicacions de gestió vertical i horitzontal del fabricant programari TAAF.
Servei avançat de Hosting
Sector: Serveis / Arquitectura

Síntesi: Servei de hosting per al domini, correu i allotjament web mitjançant els nostres mòduls de servei estàndards i personalitzats.

Suport i gestió del servei.

Redisseny de la infraestructura informàtica i seguretat
Sector: Salut / Centre de recuperació funcional i fisioteràpia

Síntesi: Informatització del centre i implantació de Small Business Server. Formació i posterior suport i manteniment mitjançant modialidad remota dels seus equips i servidor, de forma combinada amb serveis presencials.

Implementació de la nostra solució i servei Nas to the Cloud per a certes tasques documentals i amb backup integrat online remot cap al nostre centre de dades.

Implantació Windows 2008 Server
Sector: Serveis / Assessoria d'empreses àrea econòmica-financera

Síntesi: Actualització del servidor actual per un servidor més potent traient un millor partit dels serveis pel que fa a prestacions i fiabilitat. També se'ns delega la gestió, el suport i manteniment de l'actual servidor i llocs de treball.
vmWare CISCO D-Link NETGEAR
Contacte
© Ctrl360 és una empresa registrada del grup OCProgram.
Tots els drets reservats - info@ctrl360.com - 902 099 911
info legalús i privadesa

Mantenimiento Informático